Čudežno darilo za vsakogar.

S premišljenim dotikom na stopalih imamo v svojih rokah moč, da svojega otroka popeljemo do zelo prijetnih občutkov.

Občutkov lahkotnosti, sprostitve, umirjenosti, varnosti, blaženju vsakodnevnih stresnih izzivov, ... In se z njim povežemo na ljubeč način.


Ker stopala so vrata v naše telo.

Preko refleksnih točk in con na stopalu lahko dosežemo blagodejne učinke na celo telo. Ko na stopalih izvajamo prijem in pri tem uporabljamo refleksne točke, ta premišljen dražljaj preko živčevja in energijskih poti 'potuje' po celem telesu. Zato deluje blagodejno na celo telo. Tako lahko to moč stopal vedno uporabimo za otroka. In seveda tudi zase.  

istockphoto-1141463850-612x612.jpg

Moč stopal je čudežno darilo za vsakogar.

Že samo preprost dotik stopal je blagodejen. Če pa imamo znanje, na katere točke na stopalih pritisnit, pa je moč dotika še toliko večja.

Ko mamice naučim uporabljati praktične prijeme na stopalih, ki jih lahko uporabijo v korist svojemu otroku, pa poleg prijemov na stopalcih uporabljamo še eno moč, ki je v 'naših rokah'. To je moč besed. Moč besed je izjemna. Izrečene besede lahko otroka (ali kogarkoli) 'dvignejo' ali pa ga 'poteptajo'. Jaz tej moči besed pravim kar ljubeči kristalčki.

Zakaj kristalčki? Več o tem povem v mojem e-tečaju Čudežna moč stopal. Ki je trenutno v preoblikovanju, da bo še bolj uporaben, enostaven in pregleden za mamice in otroke. In ko uporabljamo prijeme na stopalcih, je to tako zelo blagodejno za otroka. Ko pa poleg dodamo še moč besed - pa mali trenutek postane popoln. Skupaj - moč premišljenega dotika na stopalih in moč besed - ustvarjata za otroka (in mamico) neprecenljive trenutke.

istockphoto-811195426-612x612.jpg

To je zares pravi balzam za otrokovo telo in srce.  

Takole pa pravijo o stopalcih druge mamice:

»To so najini trenutki in ob masaži stopal se posvetiva ena drugi. Hčerka se tako prej sprosti in se lažje tudi poveževa.«

»Ko masiraš stopala, lahko pod prsti kar čutiš, kako se 'nekaj dogaja'.«

»Uživamo ob skupnih trenutkih, ki prinašajo tudi pozitivne koristi za moja otroka.«

Uporabi čudežno moč stopalc tudi ti. Preprosto je. Deluje. In otroci masiranje stopalc obožujejo.

Previous
Previous

Moč stopal - balzam pri kašlju

Next
Next

Naša čudežna stopala