Moč stopal, ki umirja in razlog zakaj

Če si si že pogledala moj brezplačni video Moč stopal, si lahko odkrila prijem, ki sem ga poimenovala dotik stopal.

V videu Moč stopal si videla praktični prikaz, kako se prijem izvaja. Je zelo, zelo preprost za uporabo. Vse, kar narediš je, da položiš dlani preko otrokovih stopal. In tako vztrajaš nekaj minut (ena minuta ali pet ali deset minut - kolikor želiš).

Sama zagovarjam, da pri tem, koliko časa izvajaš nek prijem, ni nič prav in nič narobe. Prijem izvajaš tako dolgo, kolikor tebi paše in seveda, kolikor otroku odgovarja.

Tukaj ti želim razložiti, zakaj je ta preprost prijem na stopalih tako poseben. In zakaj deluje tako pomirjujoče in ga zato lahko vsakodnevno uporabljaš v ta namen. Kot na primer zvečer, pred spanjem, ali pa kadarkoli tvoj otrok to potrebuje.

Tole je ta prijem:

 
 

Ta prijem je poseben zato, ker se na stopalih nahajajo vse refleksne točke in cone za vitalne organe:

 
 

Ko položimo dlani na stopala, se tako dotaknemo vseh teh refleksnih con in točk. Tako se dotaknemo celega telesa od znotraj. Umirjamo telo. Umirjamo to, kar so organi (telo) doživeli čez dan (stres, razdražljivost, jezljivost, nemir). To je razlog, da je ta prijem tako poseben.

Sama ta prijem največkrat uporabljam zvečer, ko gre otrok spat. Pomaga mu, da se umiri. In tudi zase ga nemalokrat uporabim.

Prijem lahko otroku pomaga tudi pri mirnejšem spancu, saj je lahko kot nek prijeten uvod v urice spanja.

Si že kdaj uporabila ta prijem za svojega otroka? Napiši mi tukaj. Zelo rada preberem tvoje sporočilo.

Če želiš vedeti več o naravni in preprosti moči stopal in kako jo uporabljati v pomoč otroku, pa se lahko to naučiš v spletni delavnici ČUDEŽNA MOČ STOPAL >>> klikni TUKAJ.

Previous
Previous

5 razlogov, zakaj mamice uporabljamo moč stopal

Next
Next

Moč stopal - balzam pri kašlju